Gå ikke glip af disse tre oplevelser i Finland

Har du nogensinde overvejet at tage på ferie i Finland? Så bør du gøre disse overvejelser til virkelighed, da der er en del spændende oplevelser, som du bare ikke må gå glip af. Her kan du læse lidt mere om nogle af de oplevelser, som du bare må opleve, når du besøger Finland.

Bo på Igloo-hotellet og et ishotel

Skal du en tur til Finland, kan du prøve noget helt unikt. Du kan overnatte på Igloo-hotellet og et ishotel Finland. Igloo-hotellet er et hotel, der består af flere igloer med glastag, så du kan ligge og sove ude i naturen. 

Du kan være heldig at se det magiske nordlys, mens du ligger i din seng og kigger på stjernerne i mørket. Derudover er et ishotel lavet af is. Du skal blandt andet sove i en isseng, så du kan prøve, hvordan det er.

Bliv begejstret af en af de mange nationalparker

Der er cirka 40 nationalparker rundt omkring i Finland. Der er altså en stor sandsynlighed for, at der er en i nærheden af, hvor du opholder dig. Sæt derfor en eller flere dage af til at nyde den finske natur i fulde drag. Du kan vandre, cykle eller stå på ski, mens du oplever landskabet og det skønne dyreliv.

Sus derudaf med en hundeslæde

Hvis du rejser til det nordlige Finland, kommer du til det finske Lapland. Her kan du prøve at suse derudaf på en hundeslæde i en eller flere dage, mens du bliver fascineret af de sneklædte fjelde og skove. At køre med hundeslæde er en meget populær oplevelse.