Nemid app huawei

En hverdag med Huawei: Kan jeg få alle mine apps?

En hverdag med Huawei: Kan jeg få alle mine apps? – Tech Tossen

25. mar. 2021 — Instagram; MobilePay; Rejseplanen; Danske Bank – Mobilbank; DRTV; Viaplay; HBO; Messenger; Mofibo; NemID; Tidal; Prime Video; Life360; DBA.

Mange har dømt Huawei ude, siden Googles tjenester forsvandt fra telefonerne. Jeg undersøger om en hverdag med Huawei kan fungere – første skridt er apps.

MoreApps: Tip til at hente apps til Huawei P40 og P40 Pro

17. apr. 2020 — Dine Bankapps kan du overføre med Phone Clone men viker som det plejer, og NemID er ikke oppe endnu. men jeg kan godt leve uden den, så tit …

Kan du ikke finde en bestemt app i Huawei AppGallery, kan appen MoreApps hjælpe godt på vej. Se her, hvordan du lettere finder apps til P40.

NemID nøgleapp – Apps i Google Play

NemID nøgleapp er et supplement til det eksisterende NemID nøglekort, og med denne officielle app får du NemID direkte på din smartphone og tablet.

Med denne officielle app får du NemID direkte på din smartphone og tablet.

NemID nøgleapp

NemID nøgleapp – NemID

NemID nøgleapp er en app, som du bruger til at godkende NemID-transaktioner dér, hvor du ellers ville anvende det fysiske nøglekort.

NemID.p40 lite – HUAWEI Community

Er der nogle der har fået NemID til at virke på p40 lite. Alt virker jo på p30 lite . Det er jo Trump der fik lavet noget rod hehe.

Er der nogle der har fået NemID til at virke på p40 lite. Alt virker jo på p30 lite . Det er jo Trump der fik lavet noget rod hehe. Håber der er en som har løst problemet.

Huawei-brugere risikerer at miste bank-apps – Inputmag.dk

Huawei-brugere risikerer at miste bank-apps

17. aug. 2020 — NemID, bank-apps og andre følsomme apps risikerer at blive ubrugelige på Huawei-telefoner i de kommende måneder, hvis ikke licensen fornys.

NemID, bank-apps og andre følsomme apps risikerer at blive ubrugelige på Huawei-telefoner i de kommende måneder, hvis ikke licensen fornys.

Kom godt i gang med NemID nøgleapp – Digitaliseringsstyrelsen

Kom godt i gang med NemID nøgleapp

Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder ”NemID nøgleapp”. Nøgleappen er en sikker løsning, som du kan.

Kan jeg bruge MobilePay på min Huawei-telefon?

MobilePay appen er udviklet til – og kan hentes i – Google Play og Apple App Store. MobilePay understøtter således alle de Huawei-telefoner, der bruger Google …

Stort fokus på at få danske apps til Huaweis nye mobiler

Stort fokus på at få danske apps til Huaweis nye mobiler › Telefoni & mobil | ITReload.dk – Data, Tale, Video, IT

29. apr. 2020 — Så hvad gør Huawei her? Victor Dreagnea: Jeg kender godt de danske specielle krav til apps, som NemID og MobilePay.

Den kinesiske teknologigigant, Huawei, arbejder hårdt på at få de danske specielle apps med i deres AppGallery. Det er vigtigt og et fokusområde for dem, fortæller højtstående markedschef til IT-Reload

Derfor bliver der blokeret for brug af NemID-appen på rootede …

Derfor bliver der blokeret for brug af NemID-appen på rootede Android-telefoner: “Er man utilfreds, kan man jo anvende sit nøglekort istedet” – Computerworld

29. maj 2018 — NemID nøgleapp er beskyttet med sikkerhedstiltag for at reducere … sig blandt andet om OnePlus 5 samt nogle forskellige Huawei-modeller.

Interview: Det er helt bevidst valg, der gør, at den nye NemID-app ikke kan anvendes på rootede telefoner, fortæller Jens Østergaard fra E-nettet, der har udviklet appen. Bestemte telefoner virker dog heller ikke. “Det er selvfølgelig ærgerligt, og vi har godt været klar over det. Men der har vores betragtning været, at man må bruge nøglekortet, hvis man har sådan en telefon,” siger Jens Østergaard.

Keywords: nemid app huawei