Medicinregning app

Praktisk medicinregning – FADL’s Forlag

Til “Praktisk medicinregning” hører app’en: Medregning for sygeplejesker. Medregning for sygeplejersker viser, hvordan du regner med dosis, styrke, mængde.

”Praktisk medicinregning” giver dig de grundlæggende færdigheder, der er nødvendige for at kunne udregne patientens dosis korrekt.

Medregning for sygeplejersker | iPhone/iPad – Danske Apps

Medregning for sygeplejersker | iPhone/iPad | Danske Apps

13. jan. 2016 — Appen knytter sig til bogen Praktisk Medicinregning fra FADL’s Forlag, men app og bog kan benyttes uafhængigt af hinanden.

Danske Apps: Medregning for sygeplejersker – Medregning for sygeplejersker viser, hvordan du regner med dosis, styrke, mængde. Den indeholder nød…

Medicinregning-regneregler-og-begreber – Studocu

medicinregning indholdsfortegnelse medicinregning regneregler. … Mere info. Download. Gem. Indholdsfortegnelse. MEDICINREGNING REGNEREGLER.

Sygeplejelæring

Klik for at komme til materialet om “Medicinregning” · Klik for at komme til materialet om “Sygeplejeprocessen”. VIA University College logo. Scroll to top.

highlight

Klareboderne 3 1115 København K. Information, Praktisk, Følg os. Om os. Hvad siger andre? Cookies. Persondatapolitik. Handelsbetingelser. Hent vores app.

Læringsportal

Medicinregning for sygeplejestuderende – Studietips – Tumblr

Studietips, Medicinregning for sygeplejestuderende

VIA har lavet et e-læringsmodul til medicinregning. Der er et par sider med læsestof, og nogle øvelser. Mit første indtryk var at opgaverne var alt for …

Medicinregning for sygeplejestuderende VIA har lavet et e-læringsmodul til medicinregning. Der er et par sider med læsestof, og nogle øvelser. Mit første indtryk var at opgaverne var alt for simple,…

Generic Chemist – Apps i Google Play

Spar nu op til 90% på din medicinregning ved at finde generiske erstatninger for mærkevarer. Generi Chemist (Generic Medicine / Dawa / Dava) er en online …

Generisk kemiker (Generisk Dawa / Dava) ePharmacy-app kun til generiske lægemidler

Af Lars André Olsen – Praktisk medicinregning – Bog & idé

Praktisk medicinregning (bog) af forfatteren Lars André Olsen,Lars André Olsen (faglig bearbejdelse ved Hanne Ramløv Ivarsen) … Den kan købes i App Store.

Keywords: medicinregning app