Hold håbet op tekst

Hold håbet op – Højskolesangbogen

Hold håbet op

Dy Plambeck har skrevet teksten til denne adventssalme. Håbet er salmens helt centrale omdrejningspunkt, og Plambeck formår med sin tekst at sammenvæve det …

Dy Plambeck har skrevet teksten til denne adventssalme. Håbet er salmens helt centrale omdrejningspunkt, og Plambeck formår med sin tekst at sammenvæve det jordiske og erfaringsnære med det himmelske. Marianne Søgaard har sat melodi til salmen, og den enkle tone understøtter salmens håbefulde stemning.

Hold håbet op – salmer.dk

salmer.dk – Salmedatabasen | Salmer og salmestof

Hold håbet op, og hold det udstrakt foran mig. Her er en fremtid, her er liv, han er på vej. Se, snefnug ligner noder i en symfoni, jeg ser på himlen over dét, …

Danmarks største salming af danske salmer. Nye som gamle

Hold håbet op – AzureWebSites.net

Hold håbet op, og hold det udstrakt foran mig. Her er en fremtid, her er liv, han er på vej. Se, snefnug ligner noder i en symfoni,.

Hold Håbet op – Karmelkirken

Hold håbet op, og hold det udstrakt foran mig. Her er en fremtid, her er liv, han er på vej. Se, snefnug ligner noder i en symfoni,.

Marianne Søgaard – Hold håbet op Lyrics – Musixmatch

2. jan. 2023 — Jeg ser på himlen over dét, jeg lever i. Hold håbet op. Stjernen viser vej. Hold håbet op. Mørket skjuler sig. Hold håbet op.

salmer.dk – “Hold håbet op” Tekst: Dy Plambeck, 2015…

“Hold håbet op” Tekst: Dy Plambeck, 2015 Melodi: Marianne Søgaard, 2015 Indsunget af Katrine Lysholm Hornstrup…

Hold håbet op – Aunslev Kirke

Tekst: Dy Plambeck, 2015. Mel.: Marianne Søgaard, 2015. Cm7 en frem-tid, her er liv, han. Aba. Hold håbet op og hold det ud-strakt. Cm7 for – an mig.

Keywords: hold håbet op tekst